fbpx

Klant
Luc Philips

Tags
awareness video
social video

Website
pub.be

“Smurf eens een compliment!”

Wie houdt er nu niet van een complimentje? Een compliment kan je dag goedmaken. Western Spaghetti’s had het genoegen om deze bijzondere dag in beeld te brengen!

The Challenge

Complimenten geven aan je vrienden, collega’s of familie, het is al een challenge op zich. Wij hadden slechts enkele dagen om een leuke campagne te bedenken samen met Luc Philips, de man die zich samen met John Walsh en Gina De Groote engageerde voor complimentendag op 1 maart 2018. Luc vertelde ons over zijn samenwerking met de smurfen franchise en stelde voor om in een nabije school in Sint-Job-In- ‘t-Goor aan kinderen de vraag te stellen ‘Wat is voor jou een compliment? Wij kregen de leukste antwoorden!

Productie

Aangezien de productie zeer kort dag was, zijn wij snel en compact te werk gegaan. Wij stelden een 2-koppige crew samen, regisseur en cameraman, en gingen zo op pad. Eerst werd het hoofd interview met Luc Philips opgenomen, waarna wij vervolgens verscheidene interviews met de leerlingen van de basisschool opnamen. De dag zelf werd alles aan onze monteur afgeleverd en kon de edit beginnen. Wij creëerden een speciale grafiek in hetzelfde thema als de smurfen. Deze grafiek is te zien in de video bij de SVO’s en wipes die wij gebruiken tijdens het interview.

Resultaten

De video werd aangeleverd aan verschillende mediakanalen en met succes opgepikt. Wij zijn dan ook trots met het geleverde materiaal!

www.pub.be

Complimentendag western spaghetti videoproductie Luc Philips
Menu