De content die wij maken moet gezien én geproefd worden door ons allemaal. Niets zo jammer als een plat gekookt bord spaghetti voorgeschoteld krijgen, toch? Wij gaan voor een echt p(l)akkend verhaal.

Als het blijft plakken zit het dus goed! Een toffe video is een start, maar de verspreiding ervan is minstens even belangrijk. Daarom geloven wij dat video en marketing hand in hand gaan. Net zoals pasta en saus zijn ze onafscheidelijk.

Maxim Vincent

CREATIVE PRODUCER

Als creative producer zorg ik ervoor dat elk idee waarmee we aan de slag gaan realiteit wordt en geen fictie blijft. Dit wil zeggen dat ik betrokken ben vanaf de pre-productie tot en met de post-productie en alles daartussen. Het overzicht houden en organiseren van al deze fases in een productie is the challenge!

VIDEO MARKETING CONSULTANT

Het leukste dat er is als video marketeer is zien wanneer de video succesvol is. Het bedenken, creëren en uitvoeren van een strategie en deze nadien omzetten in een video is een echte passie. Creatief en strategisch nadenken is hiervoor zeer belangrijk en zeker ook een challenge!

Joppe De Houwer

Wannes De Houwer

DOP

Als DOP zorg ik ervoor dat elk project de beste en mooist passende beelden krijgt. Samen met de regisseur en het productie team bepaal ik hoe we elke scene zo juist mogelijk op de sensor registreren.

Menu