fbpx

De content die wij maken moet gezien én geproefd worden door ons allemaal. Niets zo jammer als een plat gekookt bord spaghetti voorgeschoteld krijgen, toch? Wij gaan voor een echt p(l)akkend verhaal.

Als het blijft plakken zit het dus goed! Een toffe video is een start, maar de verspreiding ervan is minstens even belangrijk. Daarom geloven wij dat video en marketing hand in hand gaan. Net zoals pasta en saus zijn ze onafscheidelijk.

Maxim Vincent Creative Producer WS Western Spaghettis

Maxim Vincent

CREATIVE PRODUCER

Het is mijn job om elk idee waarmee we aan de slag gaan om te zetten in realiteit. Elke stap, van pre-productie tot post-productie en alles daartussen, passeert via mij. Ik behoud het overzicht en zie dat er geen stappen worden overgeslagen. Anders blijft het bij fictie.

VIDEO MARKETING CONSULTANT

Het leukste dat er is als video marketeer is zien wanneer de video succesvol is. Ik bedenk en ontwerp een strategie en zet die nadien om in een video. Mijn creatief brein het werk laten doen en tegelijkertijd toch strategisch blijven nadenken; zo maak ik het verschil.

Joppe De Houwer

Joppe De Houwer Video Marketing Consultant WS Western Spaghetti's
Wannes De Houwer director of photography WS Westernspaghetti's

Wannes De Houwer

DOP

Elk project waaraan we werken verdient de mooiste en meest passende beelden. Als Director of Photography bepaal ik samen met de regisseur en het productieteam hoe we elke scène het best vastleggen en hoe die optimaal tot uiting komt op jouw scherm.

Menu