fbpx

Klant
Feel Fantesstic

Tags
Instructie video
Training video

Website
www.feelfantesstic.com

“Iedereen aan het sporten dankzij onze realisatie van de FFT workout guide!”

Hoe krijg je mensen aan het sporten die niet naar de fitness gaan? Breng een personal coach naar hun living!

The Challenge

Toen Tess ons vroeg om samen te werken moesten wij geen twee keer nadenken! Aangezien wij zelf sportief ingesteld zijn waren wij direct on board met haar concept, een 12 weken durend fitnessprogramma dat je vanuit je living kan volgen. De voorbereidingen voor een geschikte locatie en hoe het er visueel zou uitzien konden van start gaan.

Pre-productie

Er moest een keuze worden gemaakt tussen opnames maken in studio of buiten. Toen het woord Formentera viel tijdens onze brainstorm was de keuze snel gemaakt. Het Spaanse eiland biedt tal van idyllische locaties die een prachtig decor maken. Daarnaast moest er een visuele stijl worden vastgelegd. Formentera was vroeger een bekende plek voor hippies. Veel van die cultuur kan je daar vandaag de dag nog terugvinden. Wij zijn met Tess overeengekomen om deze stijl dan ook door te trekken in combinatie met een sportieve touch en opzwepende muziek.

Productie

Na een relatief korte pre-productie was het tijd om de effectieve productie te starten. Op 2 weken tijd hebben wij 12 locaties geselecteerd en 36 work-outs opgenomen. Een echte work-out voor zowel Tess als de crew. Alle opnames gebeurden tussen 5 uur en 10 uur in de ochtend omdat het anders te warm werd. Met 3 camera’s en een crew van 2 personen werden de opnames succesvol ingeblikt.

Post-productie

Door goed voorbereid aan de slag te gaan konden de opnames enorm efficiënt verlopen en werden de montage uren enorm beperkt. Na enkele weken stond de volledige ’12 week guide’ op YouTube. De guide van Tess, die een geweldig succes werd en door een groot aantal Vlamingen werd bekeken, kan je gratis bekijken op YouTube.

De resultaten

Tess is met haar work-out guide verschillende keren in de pers gekomen. Onder meer in ‘Het Nieuwsblad’, ‘Flair’ en ‘Metro’ stonden er artikels.
In 2018 organiseerde Tess haar eerste retreat in Toulouse. Naast een prachtige locatie was er gezonde catering voorzien, verschillende sportcoaches en een masseuse aanwezig om de verzuurde spieren terug los te maken! De retreat duurde 1 week en was een groot succes. Western Spaghetti’s mocht de aftermovie voorzien.

FFT feelfantesstic western spaghetti camera video productie tess van beurden staat in krant
FFT feelfantesstic western spaghetti camera video productie fitness model tess van beurden
Menu