fbpx

Klant
Core-ICT

Tags
Explainer

Website
https://www.core-ict.be/

Core ICT Hybrid Cloud Solution

The challenge

On premise, committed workload, idle capacity, peak loads… Ja, wij dachten hetzelfde in het begin “wat is dat?” 

Voor Core ICT maakten we een reeks explainer video’s die kort en krachtig hun Hybrid Cloud Solution uitlegden. We gingen over de werking van het systeem en de vele voordelen ervan. De video werd verteld door de Frank, de CEO van Core ICT. De uitleg van Frank werd versterkt met enkele leuke motion graphics. 

Productie

Deze shoot was dan ook meteen de doop van onze nieuwe camera (sony fx6). Vol enthousiasme begonnen we aan onze eerste shootdag. Jammer dat het weer niet wou meewerken, maar geen probleem. We hadden genoeg, licht power bij om van deze grijze regenachtige dag een echte zonnige dag te maken. Als je naar de video kijkt zou je denken dat het buiten zonnig weer is, terwijl het eigenlijk aan het gieten was. Om de complexe materie van de video’s binnen de afgesproken tijd op te nemen, kozen we ervoor om een teleprompter te gebruiken. Frank kon zo makkelijk zijn tekst aflezen en zich volledig focussen op zijn lichaamstaal en presentatiestijl.

In de montage konden we vlot alle goede takes achter elkaar zetten en hadden we al snel een eerste versie. Hierna lieten we onze after-effects skills los op de video. Met een heleboel leuke en informatieve motion graphics werd de inhoud van de video’s nog duidelijker.    

Inzet

De hybrid cloud video’s zijn niet enkel op hun LinkedIn gebruikt om zo nieuwe prospects te interesseren in wat ze aanbieden maar ook op hun website. Op deze manier leerden prospects de ins en outs van de Hybrid Cloud Solution.