fbpx

Klant
OMP

Tags
Training

Website
omp.com

“OMP Training”

Een digitale training beschikbaar over heel de wereld? Wij ontwierpen voor OMP een unieke training template.

The Challenge

OMP kwam naar ons met de vraag ‘Hoe kunnen we aan onze nieuwe werkkrachten een training geven die op elk moment van de dag en overal ter wereld beschikbaar is?’. Wel, dat doe je met video! Dankzij deze aanpak konden de recruits vanop hun laptop thuis alles mee volgen en de les zoveel keer bekijken als ze maar willen. Handig, toch?! De content van de slides is op vraag de klant niet zichtbaar gemaakt.

Productie

De opnames vonden plaats onder leiding van Quinten Soetens, software engineer bij OMP. Wij kozen een geschikte plek om de trainingen op te nemen en Quinten leverde, samen met Maarten en Jeroen, de overige lesgevers aan. Het was tijd om onze kennis over supply chain bij te schaven!

Afhankelijk van de lengte van de training werden er opnames van een halve of een volledige dag ingepland. Enkel de lesgever moest in beeld worden gebracht en achteraf in post-productie worden samengevoegd met de powerpoint.
Niet iedereen is het van nature gewoon om voor een camera te staan. Daarom vonden wij het belangrijk dat de lesgevers tegen een echt publiek konden praten. Dit resulteerde in een veel natuurlijker resultaat.

Het resultaat? Iedereen kon de lessen volgen alsof ze 1 op 1 aan jou werden gegeven. Ideaal dus als je samenwerkt met elkaar en een lange afstand moet overbruggen of in tijden van een lockdown!

Alle trainingen zijn beschikbaar op de servers van OMP 24/7. Van Quinten hebben we vernomen dat de video’s een groot succes zijn.