fbpx

Klant
Scorpirec

Playpass

Tags
Instructie

Website
Scorpirec.com
Playpass.be

“Playpass”

Samen met Scorpirec maakten we instructievideo’s voor Playpass in drie verschillende talen!

The Challenge

Dries Van Havermaet van Scorpirec, contacteerde ons om samen te werken aan een project van Playpass. Playpass is een jong en innovatief bedrijf dat vooral aanwezig is in de eventsector. De kans is groot dat je zelf ooit al gebruikt hebt gemaakt van hun cashless technologie op een Belgisch of buitenlands festival.
Er moesten instructievideo’s komen in het Spaans, Engels en het Frans zodat werknemers vlot met de nodige software en apparatuur leren werken.

Productie

Samen met Carlo Magnesi van Playpass, en Dries bouwden we een mini studio waar we alle apparaten samen met hun software mooi konden opstellen en demonstreren voor de opnames. Carlo had op voorhand de volledige voice-over uitgeschreven waardoor we perfect wisten welke shots we nodig hadden en waar we ons extra op moesten focussen.

In montage werden alle video’s afgewerkt met op maat gemaakte grafieken die je kan zien bij de overgangen en bij de aanduiding van bepaalde buttons op de hardware.

De video’s worden intern gebruikt om vrijwilligers en werknemers van festivals een duidelijke en snelle opleiding te geven. Met één reeks video’s kon Playpass dus een hoop personeel tegelijkertijd opleiden!

Menu