Video Strategie.

Video Productie.

Video strategie en video productie, een mooi uitgewerkt plan.

Als je zowel je strategie als productie volledig op elkaar afstemt, dan krijg je het beste eindresultaat. Het is zoals een cowboy en zijn paard, volledig onafscheidelijk.

Video Productie.

De sterkte van video productie.

Het concept staat op punt, maar wat nu? Tijd om dit in de praktijk om te zetten! De productie van een video omvat het eerste contact met de klant tot de première van hun video en alles daartussen. Niet elk concept vraagt natuurlijk om een even grote productie. We weten wanneer we voor een bescheiden productie moeten gaan, maar we weten ook wanneer we best all out gaan en de grootste producties realiseren. Hoe dan ook krijgt elke productie dezelfde aandacht, efficiëntie en prioriteit. Let’s go!

de kracht van video strategie in combinatie met video marketing

Video Strategie.

De kracht van video strategie.

Bij video strategie spreken we eigenlijk over 2 zaken. De strategie rond de video’s en de marketing van de video’s.

Video strategie gaat verder dan nadenken over welke video’s je wilt maken. Het belangrijkste is om jezelf de vraag te stellen, waarom wil je een video en wat wil je ermee bereiken. Daarna denken we samen na over welk imago je wilt uitstralen met je video’s, wie je doelgroep is en welk video format hiervoor het beste werkt.

Video marketing is meer dan een leuke video maken. We maken eerst een analyse van je huidige video marketing en social media marketing. Is die awesome? Dan gaan we verder in dezelfde stijl. Is die nog niet zo awesome? Dan maken we die samen met jou nog meer awesome.
Daarna maken we concepten, en nog beter… we creëren de meest inspirerende video’s.

En dan komt het leukste stuk nog, hoe gaan we je video succesvol maken? We denken samen met jou na over hoe we dit gaan verspreiden, op welke media we het posten en het advertisement hierrond.

Menu