fbpx

Video Strategie.

Video Productie.

Video strategie en video productie, een mooi uitgewerkt plan.

Als je zowel je strategie als productie volledig op elkaar afstemt, dan krijg je het beste eindresultaat. Het is zoals een cowboy en zijn paard, volledig onafscheidelijk.

Video Productie.

De sterkte van video productie.

Je concept staat op punt en nu wordt het pas écht leuk! Geen plannetjes meer, maar daden. Alles tussen het allereerste contact en de grote première van de video behoort tot de productie, maar niet elke creatie vraagt om een even grote productie. Zo weten we perfect wanneer we het bescheiden moeten houden of wanneer we best ‘all out’ gaan bij een project. Hoe groot of klein een productie ook is, we behandelen ze allemaal met dezelfde aandacht en efficiëntie. Let’s go!

de kracht van video strategie in combinatie met video marketing

Video Strategie.

De kracht van video strategie.

Video strategie is een ruim begrip. Het gaat over de strategie van een video én over de marketing ervan.

Strategie gaat verder dan nadenken over welke video’s je wilt maken. Eerst en vooral moet je jezelf afvragen: waarom kies ik voor video en wat wil ik er precies mee bereiken? Pas daarna kunnen we samen kiezen welk imago je wilt uitstralen met je video’s, wie je doelgroep is en met welk format je best aan de slag gaat.

Voor we een video gaan draaien, maken we eerst een analyse van je huidige video marketing en je social media marketing. Is die al awesome? Dan gaan we gewoon voort op hetzelfde plan! Is die nog niet zo awesome? Dan gaan we er samen mee aan de slag.
Eens we de juiste concepten op papier hebben gezet, halen we de camera’s boven en draaien we de meest inspirerende video’s.

Maar na de montage is het nog niet gedaan. Want een mooie video is daarom nog geen succesvolle video. We zullen dus samen moeten nadenken hoe we hem gaan verspreiden, op welke media we hem gaan posten en hoe we gaan adverteren.

Menu